Summering av 2010 och mål för 2011

Jag skrev till alla i teamet att skriva hur 2010 vart och hur man ser på 2011, det var bara jag och björn som orkar skriva till nått.

Björn Larsson
Säsongen 2010 har väll mest gått ut på att komma tillbaks till banorna efter mitt benbrott. Väntade kanske längre än jag hade behöft men ville vänta tills det kändes riktigt bra med tanke på att man inte tävlar och inte behöver prestera mer än för sin egen del. Det har gått väldigt bra och jag har fått upp bättre tempo än jag hade innan jag skadade mig. Så kan jag väll sammanfatta säsongen 2010 kort.

Till 2011 så ser det bra ut, blir kanske inte så mycket körning under vintern men ska försöka att köra på isen så att man inte lägger av sig helt. Annars är det lite fysträning blandat med skidåkning som gäller under vinterhalvåret. Har inga speciella mål inför nästa säsong, ska försöka bli snabbare och smidigare på banan och köra lite småtävlingar så man får känna på det också. That´s it! =)


Linus Johansson 
Min säsong 2010 har vart sådär tycker jag, Jag har gått från Midsize till storcross. Tävlingarna har gått bra i kvalen men inte funkat alls i finalerna.  Men eftersom det var första året jag tävlade och körde motocross så får man ta det med en nypa salt och lära sig av misstagen.  Men säsongen har vart roligt på sätt och vis, bland annat så tog jag starten med full startgrind på stockholmscrossen i Enköping och det var min första tävling.  Jag körde in på en 5e plats i kvalet i strängnäs.  Jag har även kört lite km i enduro bästa resultat där är väl 3a. Just nu går jag runt med en knäskada, när vi tränade enduro så slog jag antagligen av korsbanden . Så nu går jag och väntar på magnetröntgen och eventuellt operation.

Mina mål för 2011 är att först och främst bli bra i knät, jag går på gym men ska även få gå hos en sjukgymnast och träna knät.  Jag ska försöka åka så många stockholmscross tävlingar som möjligt. Jag kommer även att träna och tävla i enduro så mycket som går, för att 2012 så går Novemberkåsan på hemmaplan och jag är rätt sugen på att åka.


Glöm inte checka www.eddyemery.com God jul och Gott nytt år på er alla!


RSS 2.0