SM deltävling Bodafors

Tävlande från teamet var Linus och Oscar.

Om linus race:
Det gick mycket bra för linus i första kval heatet, han fick en lite sämre start men han körde upp sig till 4a från 10e plast och då körde han om kull några gånger och det tycker jag är mycket bra gjort av honom så en guld stjärna till dig linus!  Så plaseringen vart 4a av full start grind

Första final heatet så fick linus en mycket bra start och gick ut som 5, 6a och han körde förbi en efter en så tillslut låg han på 3e plats och skulle köra om 2an, men vi i publiken såg att allt inte stod rätt till med hojen eftersom bakhjulet såg väldigt konstigt ut, men linus själv trodde det var punktering och kör vidare. Sedan tar det tvärrstopp och linus kör om kull och gör illa handleden lite lätt, och mekanikern konstaterade att det var svingbullten som var av,och lager och distanser han också gått åt skogen så det var slut kört för linus. Men han var nöjd ändå med dagen!

Om oscars race:
Första kval heatet för oscar gick bra, han fick en dålig start och var med i slutet av startfälltet, men han körde förbi några stycken han upp sig så han kom på 18 plats av 27 stycken. Mycket bra gjort oscar! =)

Första final heatet så fick oscar en dålig start igen Men han kör mycket bra och kommer på 14e plats

Andra final heatet så får det mycket bra för oscar och han hamnar på 18e plats, och han tog sig mycket bra igenom tävlingen och oscar tog sig i MÅL för första gången och vi är mycket stolt över dig :) Alla vi hade ställt oss vid mål för att göra vågen för oscar! Tummen upp för dig oscar, fortsätt så! =)

Lite bilder från SM....



Resan dit, Linus, Oscar och Björn :)


Linus # 111

Fler bilder kommer när inte datan är CP! :)







//Elin Johansson

RSS 2.0